Baume & Mercier, Petite Promesse'i Takdim Eder


Sevdiklerinizle aranızda bir bağ oluşturacak,
mini formatta bir saat.

Önemli zamanlarda ve zarafet içeren küçük anlarda, Petite Promesse size harika bir şekilde eşlik eder.

Cesur, kadınsı ve ışıltılı renkleriyle, Petite Promesse,
gündelik hayatın nabzını büyüsüyle tutarak, paylaşımın ve hazzın ritmiyle atar.

Tarz yaratan bir mücevher,
ruhunuz için bir ziyafet,
bir duruş.

Petite Promesse, şıklığın ve hayatın neşesinin tarihini, günümüzde de yazıldığı şekilde, içinde barındırır.

Petit Promesse nedir?

Petit Promesse kolunuzda bir günü anlatır
Sabahları her şeyden çok seviyorum; çünkü O'nunla ilk randevumuzun saatlerini barındırıyorlar. Gözünü yavaşça açtı ve bana baktı. Tabii ki her zaman zaten çok geç kaldığını söylüyor, fakat yine de kendini dışarıya atmadan önce dans ederek 3 farklı elbise değiştirecek zamanı buluyor. Yüzüklerini, bileziklerini, tılsımlarını takmadan, parfüm sıkmadan ve rujunu sürmeden evden çıkmaz: zaman, onun için, seyrek bir yoğunlukla yaşadığı garip bir şekilde o kadar uzak ve sürekli sürekli uzayan esnek bir kavram. O'nu gördüğünüzde, dünya bir festival alanına dönüşüyor. O'nunla her daim kutlayacak bir şeyler vardır! Masasının üstünde duran menekşe buketi,ikinci el eski bir kitap, tekrarda çalan yeni bir parça ya da iş sonrası buluşacağı arkadaşlarından gelen sayısız mesaj: hepsinin tadını çıkarıyor. Ama durun, kokteyl saati geldi mi? Size henüz toplantılardan da, uçuşa yetiştirecek taksiyi yakalamaktan da, bir pastane masasının kenarında duran makaronu mideye indirmeden önce ''Kahvaltılık vaktim yok, ayrıca diyetteyim'' diyenlerden de, beni unutuyormuş gibi yaptığı anların yaşandığı gizli buluşmalarından da bahsetmedim... Ben O'nun muhteşem çelişkilerine, büyük parantezler misali harcanmış başarı dolu günlerine, zarafetine, gezip tozmalarına ve başarılarına tanık olacak kadar ayrıcalıklıyım. Onu her yerde taşıyan ben, bu sıra dışı saatlerin en güvendiği insanım: sabahtan akşama kadar birbirimize yakınlaşıyoruz, bir kayışa bağlı olmasına rağmen bir o kadar da özgür, planlar yapmamasına rağmen aniden: «  bu akşam dışarıya çıkacaksak? »  Ve ben ve ben ve ben, onun kolunda olmaktan gurur duyuyorum.

PETITE PROMESSE

  • Kadınsı ve zamansız görünüm için mini boyut: 22 mm çap
  • Kapağı elmaslarla bezeli bir saat seti: efsanevi bir değerli taşın tüm ihtişamını ve tarzını içinde barındırıyor.
  • Oranların kusursuz uyumu: yuva ve kapak arasında bulunan yuvarlak ve oval hatlar saate ince uyumunu verir.
  • 70'li yıllardan günümüze miras kalmış formel özgürlüğün ve zarafetin modern hatları.
  • Deri kayış veya çift katlı çelik sarma kayış: kesinlikle olmalı. Saatin üzerinde bulunan değerli taşın ne olduğunu belli eden benzersiz bağlantı dizisi. Üç farklı türde gelen imza niteliğinde bir karakter: çelik, parlak mavi veya turuncu deri. Güçlü karaktere sahip, karakter ve moduna göre seçebileceğiniz üç farklı saat.
  • Kusursuz izlere sahip sedef kadran, saat 6 ve 12 üzerinde iki adet elmas

Petite Promesse : Taşlı saat

Parlaklığının, kısmen elmas kaplı kapağa yansıdığı, saat uzmanlığıyla yapılmış metal çift turlu benzersiz kayışla yorumlanan zarafet ve cüretkarlık. Baume & Mercier tarafından 20'li yıllarda tasarlanmış küçük ve ikonik saatlerin ve mücevheratın izgeleriyle oynayan bir model. Zarafet, kadınlık ve kutlama duyguları burada çağdaş ve özgün bir bükülme ile yeniden yaratılır. 

Petite Promesse: Parlak bir şıklık

Parlak mavi bir kayışla bezenmiş derin ve modern bir model - bu parlak bir karakteri öne çıkarır. Çift katlı sarımlı dana derisi, modern detaylarla süslü kayış, bu elmaslı cilalı setin modaya uyumluluğu, şıklığı ve ışıltısıyla bir kontrast açığa çıkarıyor, bu da O'nu gerçek bir tarz aksesuarı haline getiriyor. 

Petite Promesse : Muzip bir enerji

Canlı ve mayhoş turuncu renkte, çift katlı, sarmalı dana derisi kayış - iyimserlik ve iyi mizah sahibi oluşunuzu ortaya koyuyor - göz alıcı elmaslarla bezeli kutuda ışıltılı bir saat. Aydınlık karakterlerin bileğini süsleyen değerli bir model. Tabulara bağlı kalmadan, modern detaylarla süslü bir derinin üstüne ultra-modern bir rengi, elmasların kusursuz işlemeleriyle harmanlıyor.

“Petite Promesse” ile çekici feminenlik

Yeni “Petite Promesse” şık, çarpıcı aksesuarlar arayan genç kızlar için tasarlandı ve bazılarının ilk “gerçek saati” olması muhtemel. Bu modeller pırlanta döşeli bezelleri, sedef kadranları ve bileği iki kez saran deri kayışları ya da çelik bilezikleriyle – esneklik bakımından da bir ilk! – gardıropların olmazsa olmaz unsuru olacak. Parlak turuncunun muzipliğiyle, mavi tonlarının yoğunluğuyla ışıldayan ve çelikle ultra şık bir görüntü sergileyen saatler zevk ve dostluğun uyumunu yansıtıyor. Şöhretini şekillendiren değerlere daima sadık kalan Maison Baume & Mercier uzmanlığın, ince işçiliğin ve yenilikçiliğin hayatı daha da güzelleştirdiğini bir kez daha kanıtlıyor.






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sportif Babalara Baume & Mercier'den Çok Özel Bir Saat

CLASSIMA GOLD