CLASSIMA GOLD

Ulaşılabilir hazineler

Sevgi, mutluluk, büyük bir keyifle kutladığımız unutulmaz olaylar olmasa hayat nasıl olurdu? Saat yapımcısı Baume&Mercier iki yeni sembolik kreasyonla bu büyülü anların sonsuza kadar sizinle kalmasını sağlıyor. Birbiriyle uyumlu 18 K kırmızı altın erkek ve kadın Classima mekanik saatleri makul bir fiyatla sizlerle.

Altın, nesilden nesile lüks...

Classima saati saf çizgilerini ve zarif orantılarını vurgulayan en değerli metal olan 18 K altın kasa içinde yer alıyor. Baume&Mercier onlarca farklı tonu arasında altının en sıcak tonunda, kırmızı altında karar kıldı.

Altın birçok idealle eşanlamlı, ama kalıcılığı ve yaşattığı lüks duygusu hepsinin üzerinde.

Başlangıçtan beri süslemelerde, mücevherlerde ya da dinsel eşyalarda kullanılan altının daima ölümsüz olduğu düşünüldü. Aynı anlayış bir nesilden diğerine aktarılan; babanın oğluna, annenin kızına verdiği bu değerli saatler için de geçerli.

Altının parlaklığı, ışıltısı ve ihtişamı güneşi sembolize eder – güneşin aydınlığını ve sıcaklığını. Altının mutluluk ve kutlamalarla ilişkilendirilmesini sağlayan bu neden aynı zamanda onu partilerin, doğum günlerinin doğal refakatçisi haline getiriyor. Tıpkı bu Classima Gold saat çiftinin özel durumlar için mükemmel bir hediye haline gelmesi gibi.

Altın aşkı temsil eder. Nikah yüzüğü ya da birinin diğerine hediye ettiği mücevher gibi bu Classima Gold saat çifti de sadakatin ifadesi, sonsuz beraberliğin sembolü. Altın kaderi mühürler ve Baume&Mercier iki değerli saatle bu birlikteliği imleme fırsatı sunuyor size.

Mekanizma, bir uzmanlık gösterisi...

Saat sadece zamanı söyleyen basit bir aksesuar değil. Usta saat yapımcılarının geleneksel zanaatkarlarla birlikte çalışarak ebedileştirdiği, nesillerdir saygı duyulan bir uzmanlık. Classima Gold saatleri altın saat imleri ve kolların yer aldığı beyaz kadranın kombinasyonuyla yaratılan mükemmel dengenin ötesinde saat yapımcılığı uzmanlığının sembolleri. Kendinden kurmalı kalibreyle donatılan saatlerin mekanizması safir kristal kasa sırtında “Côtes de Genève” deseniyle süslü rotoru gözler önüne seriyor.

Bir yatırım...

Tüm pahalı metaller arasında altın aynı zamanda bir yatırım olarak görülür. Dolayısıyla ister hediye edin ister kendi zevkiniz için alın Classima Gold saatleri sonunda birer yatırıma dönüşür. Hem ulaşılabilir hem de özgün iki hazine… Fiyatlarını özenle belirleyen Baume&Mercier altından yapılmış olsalar bile kreasyonlarını çok sayıda saat tutkununa ulaştırarak hayatın değerli anlarına ve duygularına eşlik etmelerini mümkün kılıyor. Ve bunu som altından kreasyona eşlik eden ünlü kartal kafalı ayar damgasıyla mühürlü iki saat sunarak yapıyor.

Baume&Mercier’nin Classima Gold serisi, anıları kutlayan ve geleceği aydınlatan iki istisnai saat. Erkek ve kadın versiyonları bulunan iki zamansız saat – yılbaşı vakti için mükemmel bir hediye olan bir ikili.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Baume & Mercier, Petite Promesse'i Takdim Eder

Sportif Babalara Baume & Mercier'den Çok Özel Bir Saat