Dünyanın Dört Bir Yanında Yılbaşı Ruhu

Yılbaşı partileri keyifli birer moladır: New York’taki Rockefeller Center’da bulunan Noel ağacı Manhattan’ın gökdelenleri arasında ihtişamla yükselirken JingleBells sesleri ve enfes kestane kokuları eşlik eder ona. Londra sokaklarını aydınlatan ışıklar sıcak ve büyülü bir atmosfer yaratır. Paris’te gelip geçenler büyük mağazaların çekici vitrinlerini hayranlıkla seyreder, vitrinlerdeki renkler çocukların huşuyla açılan gözlerine yansır. Yılın sona erişi Şanghay ve Tokyo’da da kutlamaları getirir beraberinde.

Dünyanın dört bir yanında yılbaşı kutlamaları başlıyor ve kutlamalarla birlikte aile toplantılarının, arkadaş partilerinin de vakti geliyor. Sevgiyle dokunan anlar; bir çocuğun yılbaşı ağacının önündeki keyifli çığlıklarıyla noktalanan paylaşmanın ve sürprizlerin mutluluğu, yakın arkadaşlar arasındaki şen kahkahalar ya da bir çiftin birbirine aşk dolu bakışları...

Baume&Mercier her zaman bu eşsiz mutluluk anlarının ayrıcalıklı ortağı oldu. Zarif kutusu içinde yılbaşı ağacının altına ağırbaşlılıkla yerleşen Baume&Mercier saatleri unutulmaz anılardan oluşan bir hikayenin başlangıcını imlerken hayatın keyifli, zevkli ve önemli dakikalarına şefkatle tanıklık eder.

Bir Baume&Mercier saati her sevilen insanda ve her istisnai anda karşılığını bulur. Clifton, Classima ve Promesse koleksiyonları günümüz erkek ve kadınlarının beklentilerini karşılarken markanın geleneksel saat yapımcılığı değerlerine duyduğu saygıdan taviz vermiyor.

Clifton saati estetiğe düşkün, özgün tarzını bir saat erbabının ölçülü zarafetiyle vurgulamak isteyenlere hitap ediyor. Kendinden kurmalı mekanizması ve 42 saatlik güç rezerviyle donatılan saat 39 mm çapındaki 18 karat kırmızı altın kasasıyla göz alıyor. Güneş desenli ince perdahlı kadranında Arap rakamları ve yaldızlı imleri zarif bir uyum yaratıyor. Siyah timsah derisi kayışı bu saatin eşsiz ve zamansız tarzını tamamlıyor.

Minimalist çizgileri ve klasik tarzıyla Classima zarif ve kozmopolit erkeğin bileğini kolayca sarıyor. Hem ofis ortamı hem de hafta sonu kullanımı için uygun olan saat 38 saat güç rezervi barındıran kendinden kurmalı mekanizma ile çalışıyor. Çapı 40 mm ve kalınlığı 8.95 mm olan çelik kasa, yüzeyi çizgisel guilloche dekoru ve Roma rakamlarıyla süslü gümüş rengi opalin kadranla taçlanıyor. Classima saatinin kahverengi timsah derisi kayışı rafine görünümünü mükemmelleştiren bir diğer unsur.

22 mm çapıyla Petite Promesse saati duyguların sembolü ve yuvarlak kasa içine yerleştirilmiş oval bezelle vurgulanan orijinal tasarımıyla öne çıkıyor. Sevdiklerinizle geçirdiğiniz saatler kadar değerli olan bu çelik kasa elmaslarla ve sedef kadranla süslü. Bileği saran parlatılmış çelikten bileziği ona modern bir dokunuş katıyor.

Bir Baume&Mercier saatiyle sonsuza kadar mühürlenen yılbaşının sıcacık büyüsü yılın tüm günlerinde takan kişiye sadakatle eşlik edecek.

CLASSIMA



CLIFTON






PETITE PROMESSE



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Baume & Mercier, Petite Promesse'i Takdim Eder

Sportif Babalara Baume & Mercier'den Çok Özel Bir Saat

CLASSIMA GOLD