Baume & Mercier’in Marka Elçisi Özge Özberk’in Yeni Filmi Gösterime Giriyor

Baume Mercier saatlerinin ilk marka elçisi olan Özge Özberk’in yeni filmi “EVLENMEDEN OLMAZ” 2 Ekim’de izleyenleri ile bulusacak. Senaryosunu Özge Aras’ın yazdığı, Yasemin Türkmenli’nin yönettiği “EVLENMEDEN OLMAZ” filminde Özge Özberk ile başrolleri Cansel Elçin ve Hakan Eratik paylaşıyor. İzleyecinin içini ısıtacak komedi dalındaki bu filmde kendimizi, eşimizi, dostumuzu ve hayata dair tüm anlarımızı bulacağız çünkü bu hikaye herkesin hikayesi.

Özge Özberk’e dair

Özge Özberk, Çemberimde Gül Oya, Kırık Kanatlar, Canım Babam, Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?, Bana bir Şeyhler Oluyor, Otogargara gibi birçok ünlü dizi ve tiyatroda rol aldı. Türk sinemasında da başarılı projelerde yer alan ünlü oyuncunun en önemli filmleri arasında Gora ve Babam ve Oğlum yer almaktadır. Özberk, 2 Ekim’de gösterime girecek “Evlenmeden Olmaz” adlı yeni filmi ile sinema severleri ile buluşmaya hazırlanıyor.






Baume & Mercier'e dair:

1830’da kurulan Baume & Mercier, daima mükemmellik peşinde koşmaya ve saat yapımcılığı sanatına duyduğu sadakati göstermeye devam ediyor. Neredeyse iki yüzyıldır varlığını sürdüren en eski yedinci İsviçreli saat yapımcısı, sadece ismiyle bile kusursuz zarafeti ve ulaşılabilir lüksü akla getiren bir şirket imajı yarattı. “Sadece mükemmelliği kabul et; sadece yüksek kaliteli saatler üret.” İlkesinden yola çıkarak zengin mirasının değerlerini yansıtan horolojik kreasyonlarını ile yaşamın değerli anlarıyla mükemmel bir şekilde birleştiriyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Baume & Mercier, Petite Promesse'i Takdim Eder

1. Baume & Mercier İstanbul Classic - Hill Climb Tamamlandı

Sportif Babalara Baume & Mercier'den Çok Özel Bir Saat