Classima, Mezun Olanların Saati

Zamansız ve şık, Baume & Mercier saatleri her zaman yaşamın en unutulmaz anlarını kutluyor. Erişilebilir bir lükse sahip olan yeni Classima böylece bir mezuniyeti simgeliyor. Aynı zamanda hem meslek hayatına hem de güzel saatçilik evrenine girişi canlandıran bir saat.

Bir başlangıç saati

Bu duygular unutulmaz. Hayatımız boyunca hatırlanacaklardır. Akşam geç saatlerde, yalnız veya arkadaşlarla yapılan düzeltmeler. Sınav salonu. Konuların keşfedilmesi, büyük gün. Beyaz sayfanın neredeyse kaçınılmaz endişesi. Sürekli tereddüt yaşanılan bir sorunun verdiği tedirginlik. Birkaç damla ter. Ve birden, bir tetikleme. Korku dağılır, zihin açılır. Konu çözülür, çanta kaldırılır. Günler, haftalar, bazen aylar süren bekleyiş. Ardından sonuçlar gelir: bir ilan panosu, bir mektup ya da bir e-posta. Kendi ismimiz aranır. Bulunur. Sevinç mi? Rahatlama mı? Çok fazla bilinmez. Bir başlangıç ayini gibi, bir mezuniyet hayatımızda hiç unutulmayan anlardan biridir, mesleki hayata başlangıca kılavuzluk eden kilit anlardan biridir. Genellikle sevdiklerimizle paylaşılan bu an unutulmaz. Hayat boyunca hatırlanır.

Artık bir saat bu duygu karmaşasını yakalıyor: la Classima. Umut verici bir gelecek arayışındaki genç mezunlar tarafından tercih edilen bu saat, onların ilk başarılarına tanıklık eder. Meslek hayatına girişlerinin sembolü olan mezuniyet bu anların ilkidir. Çağdaş çizgileriyle – erkek versiyonuyla birlikte artık kadın versiyonuyla da mevcut olan- la Classima genç mezunlara en çılgın umutları, zamana bağlı olmayan şıklığı, inanılmaz bir özgüven ve mücadele ruhunu getirir. Bir tılsımdan daha fazlası, bu unutulmaz anın hatırlanması için onlara sunulan bir uğur, meslek hayatına girişin samimi bir anahtarıdır. Bir mezuniyetin veya kazanılan bir yarışın kutlanması için referans bir saat olan la Classima aynı zamanda değerli İsviçre saatçilik dünyasına bir geçiştir. Ve bu duygusal saat güzel yıllarımızın cesaretini tetikleyen bir unsur olacaktır. Her zaman.

Classima Erkek, bilekteki ilk zafer

Baume & Mercier’in « Hiç bir şeyi geçiştirmeyin, sadece en yüksek kalitedeki saatleri üretin » vasiyetine sadık la Classima, yetenekli, yükselen neslin saatidir. 40 mm çapında ve parlak çelik kasası ile başarı için her şeye sahiptir: saat 12 yönünde iki bölmede sunulan tarih ve saat 6 yönünde bir sayaç içerisinde ikinci bir zaman dilimi içeren, kesinlikle zamansız bir görünüm için ölçülü bir şekilde dekore edilen rafine beyaz bir kadran. Yüksek hassasiyetli İsviçre kuvars hareketi tarafından vurgulanan la Classima, hayranlık uyandırarak lüksün kodlarıyla ve saatçilik uzmanlıklarıyla oynuyor. Siyah timsah derisi bilekliği, roma rakamları ve şık akrep ve yelkovanıyla yeni mezunlara yönelik bu referans saat benzersiz, eşsiz ve modası geçmeyen, klasik ve çağdaş, kısaca tek kelimeyle çekici bir tarza sahiptir. Dolu zemini, gizli bir şekilde bir isim, bir tarih, bir söz veya duygusal bir kelimenin yazılmasına imkân verir. Bu saat, bir gömlek kolu altında veya sadece hafta sonunda rahatlamış bir ruh hali içerisinde her gün takılabilir.

Classima Kadın, ilk meydan okumanın yumuşaklığı

Baume & Mercier her zaman kadınların isteklerine ve saat tutkularına özel bir önem vermiştir. 36,5 mm çapındaki güzel boyuyla la Classima ilk bakışta göze çarpar. Sedef kadran, elmaslarla bezenmiş gösterge, havada görünümlü ince akrep ve yelkovan, saat 3 yönündeki küçük tarih bölmesi, parlak çelik kasa ve bilekliğe sahip genç ve yetenekli mezunların saati, yüksek hassasiyetli İsviçre kuvars hareketi ile vurgulanır. Kadın koleksiyonunun şıklık simgesi, muhteşem bir güneş dekoru, parlak doğal sedefli kadranlarına zarafet getirir. Yüksek saatçilik kodlarını ve erişilebilir lüksün estetiğini bir araya getirerek la Classima, kasasının dolu zeminine bir söz yazdırma imkânı sunarak genç kadınların mezuniyetinin ve meslek hayatlarına geçişlerinin hoş bir şekilde kutlanmasını sağlar. İdeal ölçüleriyle parlak ve kesinlikle umut verici bir gelecek vaat eden bir saat.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Baume & Mercier, Petite Promesse'i Takdim Eder

1. Baume & Mercier İstanbul Classic - Hill Climb Tamamlandı

Sportif Babalara Baume & Mercier'den Çok Özel Bir Saat